top of page

0

QQW796

Reg. nr:

Miltal:

-

Moped/EU-Moped

2024

Automatisk

-

Hästkrafter:

Årsmodell:

Växellåda:

Färg:

Bränsle:

Fordonstyp​:

Grå

Motorvolym:

{motorvolym}

8 hk

Aixam AMBITION CITY GTO | KAMPANJPRIS

219 160 kr

199 160 kr

Utrustning

  • Aixam Connect 9" Skärm
  • Bashögtalarlåda Pioneer
  • Elektriska fönsterhissar
  • Sportchassi
  • ABS-Bromsar
  • 9 indikatorlampor
  • Bränslemätare
  • Digital färddator med stor skärm

Beskrivning

Kampanjpris:
Ord. pris: 219.160
Rabatt: -20.000
Inkl. 2 års Garanti

Totalt: 199.160 SEK
*Gäller t.o.m. 24-03-31. Reservation för slutförsäljning.

Nya Aixam Ambition City GTO är utrustad med imponerande funktioner, men säkerheten är vidare utvecklad för dessa modeller och utmärker sig när det gäller säkerhet. Bakgrunden till detta är att bilarna är utrustade med låsningsfria ABS-bromsar och förstärkta krockskyddsbalkar. Utöver detta finns också kraftig LED-belysning som lyser upp vägen på ett imponerande sätt med sitt vita klara sken, precis som en modern bil.

Bilarna har beprövad motorteknik och är utrustade med bränslesnåla och driftsäkra motorer från japanska Kubota och har transmission med mjukstart, för att underlätta parkering samtidigt som den gör det enkelt att starta mjukt när du ska köra iväg. Motorn är bränsleeffektiv, vilket gör den till ett miljövänligt val. Du kommer att njuta av kostnadseffektiv körning samtidigt som du bidrar till att minska din miljöpåverkan.

Ljudsystemet innehåller en stor 9-tums pekskärm med trådlös möjlighet till anslutning via bluetooth - CarPlay & Android Auto. AIXAM Concert ljudsystem 6.0 har sex ( 6 ) kraftiga högtalare samt en aktiv baslåda från Pioneer som är praktiskt placerad under passagerarstolen.

Designen är sportig. Detta syns tydligt på karossens utformning och vilka typer av designattribut som kombineras med snygga LED-varselljus / DRL (DaytimeRunningLight) Denna funktion är integrerad i de främre strålkastarna och ger bilen den senaste looken, och ett coolt utseende. Dessutom har Ambition GTI den senaste tekniken med rinnande blinkersljus både fram och bak. De nya sportstolarna gör att du bekvämt, och är snyggt designade med 3 olika skinnliknande material, givetvis med GT-loggan snyggt synlig i nackstöden.

Varmt välkommen till din auktoriserade Aixamhandlare i Handen.
- Vi har självklart en auktoriserad verkstad för AIXAM men som utför både reparationer och underhållsarbeten på alla mopedbilar så som LIGIER eller Chatenet.

Tack!

INTRESSEANMÄLAN

{regnr}

Reg. nr:

Miltal:

{miltal}

{fordonstyp}

{årmodell}

{växellåda}

{Bränsle}

Hästkrafter:

Årsmodell:

Växellåda:

Färg:

Bränsle:

Fordonstyp​:

{färg}

Motorvolym:

{motorvolym}

{hästkrafter}

Titel

100.000kr

100.000kr

bottom of page