top of page

OM OSS

"Efter många år som anställd i bilbranschen valde jag att släppa det trygga nästet som anställd för att stå på egna ben."

Jag grundade då Fordonshuset Sweden AB år 2009 med inriktningen att leverera noga kontrollerade, prisvärda och svensksålda bilar i gott skick till dig som kund. Syftet var inte att bli störst utan att bli bäst på det jag vigt hela mitt yrkesliv åt att uppnå. Det vill säga hög kundnöjdhet, kvalitativa affärer baserat på hög moral och en affärsetik som bygger på ärlighet och transparens.

Åren gick och jag kände att även om bilförsäljningen rullade på så behövde vi fler ben att stå på för att verksamheten skulle bli mindre konjunkturskänslig. Frågeställningen till mig själv var väldigt enkel: "Vad tycker jag är roligt?"
Svaret var också enkelt. Så från och med 2019 är vi auktoriserad återförsäljare av Can-Am, Sea-Doo, Fogelsta släpvagnar samt Equi-Trek hästtransporter. Vi har även egen verkstad och försäljning av reservdelar för samtliga varumärken. Vi är numera 7 personer i företaget där alla spelar en viktig roll i det dagliga arbetet att upprätthålla vårt goda rykte, servicenivå i världsklass och även hög trivsel på arbetsplatsen.

Även om ni inte går i köptankar så är ni alltid varmt välkomna in till oss för en god kopp kaffe och ett varv i vårt fina showroom med det senaste inom on/offroad, vattenskotrar och fina bilar!

- Bertan Camuz med personal

Fordonshuset Sweden AB
Dalarövägen 39
136 45 Handen

VÅRA MEDARBETARE

FÖRSÄLJNING

VERKSTAD

VåraMedarbetare

STORA LAGERRENSNINGSDAGEN NÄRMAR SIG! ANMÄL DIG PÅ FACEBOOK HÄR: https://fb.me/e/16jrCJqak

bottom of page