top of page

0

---

VÅRA MEDARBETARE

Car Garage
BERTAN CAMUZ
BERTAN CAMUZ

VD / Ägare

Började i bilbranschen redan som tonåring i slutet på 90-talet. Har jobbat som säljare på stora märken som BMW, Peugeot och Volvo. Grundade Fordonshuset 2009. Är militärt engagerad inom Försvarsmakten, älskar att åka motorcykel och har en enorm passion för sportfiske. Favoritmaskin: Can-Am Outlander XT-P 1000

METIN AY
METIN AY

Driftchef

Metin har jobbat på Fordonshuset sedan det grundades 2009. Är ägarens lillebror, älskar hårdrock och har ett bilintresse som nästan är på gränsen till ohälsosamt. Äger en VW Golf R som han trimmar livet ur. Favoritmaskin: Can-Am Outlander XXC 1000R

RICHARD HAGLUND
RICHARD HAGLUND

Marknadsföring & annonsering

Richard har varit verksam i fordonsbranschen i över ett decennium. Han har gedigna kunskaper både praktiskt och ekonomiskt samt bred erfarenhet av branschens affärsområden. Han har arbetat som finansiell rådgivare och har drivit en bilfirma under flera år i Stockholmsområdet. Idag ansvarar han för marknadsföringen och skriver, prissätter och sätter samman samtliga produktanonnser  inkl. sociala medier. Fritiden ägnar han åt sin familj och det är inte omöjligt att man hittar honom på gymmet, i löpspåret eller fiskandes efter storgäddan vid en sjö. Favoritmaskin: Can-Am XT-P 1000 Sea-Doo GTX Limited.

DAVID LÖHR
DAVID LÖHR

Försäljning & inköp

David har lång och bred erfarenhet av bilbranschen. Han har jobbat med allt från branschmässig yrkesbutiksförsäljning till bilförsäljning. Det är sannolikt David som kommer hjälpa er i jakten på ert nya fordon när ni besöker oss.

Favoritmaskin: CanAm Maverick Sport MAX 1000R

Drömbil: Porsche 911 Turbo -92


FÖRSÄLJNING

Car Garage
MOHAMMED YAZIDI
MOHAMMED YAZIDI

Verkstadschef

Mohammed är både delägare och chef på vår verkstad och har en mycket solid bakgrund från fordonsbranschen. Senast var han servicechef på Skoda och har jobbat i branschen i 20 år. Han är vår egen Bruce Lee och har grön-blått bälte i Taekwondo. När han inte umgås med sina barn och familj så tillbringar han mycket tid i dojon eller på gymmet.

Favoritmaskin: Can-Am DS90, för den bringar glädje till mina barn.

Drömbil: Audi RS2 årsmodell 1996

Favoritcitat: Det modigaste man kan göra är att be om hjälp.

RICHARD PETTERSSON
RICHARD PETTERSSON

Tekniker

Om Richard inte kan laga det så är det trasigt på riktigt, det är vår sammanfattning av Richard. Förutom att han är en fena på folkrace så är han även högvoltstekniker. Richard har en väldigt lång erfarenhet och då framförallt som VW-tekniker. 

Favoritmaskin: Canam Maverick XRS TURBO

Drömbil: Koenigsegg Jesko

VERKSTAD

Car Garage
DANIEL LINDSTRÖM
DANIEL LINDSTRÖM

Reservdelar & tillbehör

Daniel är ny på jobbet! Han har en gedigen bakgrund inom fordonsbranschen och då främst från VW-koncernen. Han har jobbat med allt från kundmottagning, reservdelshantering till att vara skadespecialist. Han kan lackera bilar, tatuera och lagar fantastiska nudlar! Hos oss driver han vår prylbutik och hjälper dig med att hitta rätt tillbehör eller reservdel till vad du än söker hos oss.

Favoritmaskin: Can-Am Ryker Rally 900

Drömbil: Ford Mustang Mach 1

Favoritcitat: "Det ordnar sig"

RESERVDELAR & TILLBEHÖR

bottom of page