Loading...
TJÄNSTER 2019-05-03T10:33:16+01:00

Finansiering

En stor del i ett bilköp är hur den skall finansieras. Det kräver en trygg och smidig lösning.

Vi är i stolt samarbete med Santander Consumer Bank och Wasa Kredit AB och har snabba prövningar och finansieringar till marknadens lägsta räntor.

Försäljningsuppdrag

Funderar du på att sälja din bil men känner att det verkar krångligt?

För många så kan det vara ett ångestfyllt moment att sälja sin bil och frågetecknena är många. Är det säkert att jag får betalt? Är människorna jag träffar ärliga? Hur vet jag vad marknadsvärdet är?


Låt oss sälja bilen åt dig istället!
Mot en mindre förmedlingsprovision så sköter vi affären från början till slut. Vi ser till att bilen rekonditioneras, servas eller repareras om så behövs och tar hand om all kundkontakt från första samtal till slutlig leverans. Allt säkert och smidigt!


Vidare lämnar vi garantier, hjälper till med finansiering och via extremt bra annonsplaceringar på Sveriges största annonssiter så exponeras bilen maximalt.


Ring oss så berättar vi mer!

Trygghet

I samarbete med SOLID kan vi erbjuda marknadens bästa villkor om olyckan skulle vara framme.

Garantin ersätter både arbete och delar som omfattas av garantin och går att teckna upp till 36 månader beroende på bilmodell och miltal.

Observera att denna typ av garanti endast går att teckna när man köper en bil av en kvalitetsmedveten återförsäljare som sätter kvalité i fokus.

Hemleverans

Ibland kan man ha mycket och inte komma loss. Vi vill inte att det ska vara ett hinder för att du ska kunna köpa det fordon du vill ha. Därför erbjuder vi kostnadsfri hemleverans av ditt fordon inom storstockholm.

Kontakta oss så berättar vi mer!