Loading...
OM OSS 2020-09-29T14:47:32+01:00

Efter många år som anställd i bilbranschen valde jag att släppa det trygga nästet som anställd för att stå på egna ben. Jag grundade då Fordonshuset Sweden AB år 2009 med inriktningen att leverera noga kontrollerade, prisvärda och svensksålda bilar i gott skick till dig som kund. Syftet var inte att bli störst utan att bli bäst på det jag vigt hela mitt yrkesliv åt att uppnå. Det vill säga hög kundnöjdhet, kvalitativa affärer baserat på hög moral och en affärsetik som bygger på ärlighet och transparens. Med facit i hand och några tusen sålda enheter senare och lika många nöjda kunder så tycker jag att vi har lyckats ganska bra.

Idag är vi 7 personer i företaget där alla spelar en viktig roll i det dagliga arbetet att upprätthålla vårt goda rykte, servicenivå i världsklass och även hög trivsel på arbetsplatsen. Kanske låter som en klyscha men vi värdesätter verkligen kvalité framför kvantitet vilket är något ni kommer uppleva ganska snabbt om vi får äran av att bli besökta av er.

Från och med 2019 är vi auktoriserad återförsäljare av Can-Am, Sea-Doo, Fogelsta släpvagnar samt Equi-Trek hästtransporter. Vi har även egen verkstad och försäljning av reservdelar för samtliga varumärken.

Tänk på att gärna ringa oss innan besök för att säkerställa att fordonet ni är intresserade av finns kvar samt att vi ska kunna bistå med bästa möjliga service. Vi hjälper er med ert inbyte, finansiering samt garantier.

Men framförallt, även om ni inte går i köptankar, känn er varmt välkomna in. Kaffet är alltid varmt hos oss!

– Bertan Camuz med personal

08-27 65 25

info@fordonshuset.com

Dalarövägen 39
136 45 Handen

Måndag – Torsdag: 11-18
Fredag: 11-16
Lördag: 11-14
Söndag och röda dagar: Stängt

Våra medarbetare

BERTAN CAMUZ
VD / Ägare

Började i bilbranschen redan som tonåring i slutet på 90-talet. Har jobbat som säljare på stora märken som BMW, Peugeot och Volvo. Grundade Fordonshuset 2009 med visionen om att inte bli störst, utan att ha bäst rykte och fina och långsiktiga relationer med såväl kunder som leverantörer. Är militärt engagerad inom Försvarsmakten, älskar att åka motorcykel och har en enorm passion för sportfiske.
Favoritmaskin: Can-Am Outlander XT-P 1000

METIN AY
Logistik & Verkstad

Metin har jobbat på Fordonshuset sedan det grundades 2009. Är ägarens lillebror, älskar hårdrock och har ett bilintresse som nästan är på gränsen till ohälsosamt. Äger en VW Golf R som han trimmar livet ur.
Favoritmaskin: Can-Am Outlander XXC 1000R

CAROLINE REHN
Ansvarig säljare för Equi-Trek

Hästtokig och tillika ägarens fästmö. Caroline har sålt BMW och MINI tidigare men jobbar sedan några år tillbaka i familjeföretaget. Caroline har ett stort intresse av häst- och ridsport och är idag ansvarig över avdelningen för Equi-Trek.
Favoritmaskin: Equi-Trek Equinox

RICHARD HAGLUND
Driftchef

Richard har varit verksam i fordonsbranschen i över ett decennium. Han har gedigna kunskaper både praktiskt och ekonomiskt samt bred erfarenhet av branschens affärsområden. Han har arbetat som finansiell rådgivare och har även drivit en bilfirma under ett antal år i Stockholmsområdet. Idag ansvarar han för inköp av fordon samt för driften och logistiken kring alla fordon som skall ställas i ordning och göras klara för försäljning.
Fritiden ägnar han åt sin familj och det är inte omöjligt att man hittar honom på gymmet, i löpspåret eller fiskandes efter storgäddan vid en sjö.
Favoritmaskin: Can-Am XT-P 1000 & Sea-Doo GTX Limited.

HAMPUS SANDLIDEN
Tekniker & verkmästare

Hampus har en mycket lång erfarenhet som tekniker, både inom bilar men även maskiner av alla dess slag. Allt från stora tunga grävmaskiner till små gräsklippare. Hampus är certified BRP-technician, vilket innebär att han är specialiserad på felsökning och reparation av Sea-Doo och Can-Am.
På fritiden umgås han gärna med familjen och går gärna på jänkar- och hojträffar.
Favoritmaskin: Sea-Doo FishPro