Loading...
OM OSS 2019-12-23T09:49:36+01:00

Fordonshuset AB grundades 2009 med inriktningen att leverera noga kontrollerade, prisvärda och svensksålda bilar i gott skick till dig som kund. Med några tusen bilar sålda hittills och lika många nöjda kunder så tycker vi att vi har lyckats ganska bra. Vi värdesätter kvalité framför kvantitet och det är något ni kommer uppleva ganska fort när ni besöker oss.

Tack vare ett samarbete med några av Stockholms största märkesåterförsäljare och ett brett kontaktnät i bilbranschen hittar man alltid spännande objekt till riktigt bra priser hos oss.

Med förmånlig finansiering via Santander Consumer Bank, Wasa Kredit och MyMoney samt garantilösningar via Solid Försäkringar kan vi skräddarsy och förenkla ditt bilägande.

Tänk på att gärna ringa oss innan besök för att säkerställa att bilen ni är intresserade av finns kvar samt att vi ska kunna bistå med bästa möjliga service. Men framförallt, känn er varmt välkomna!

08-27 65 25

info@fordonshuset.com

Dalarövägen 39
136 45 Handen

Måndag – Torsdag: 11-18
Fredag: 11-16
Lördag: 11-14
Söndag och röda dagar: Stängt

Öppettider under jul & nyår:

Måndag 23/12: stängt
Julafton, Juldagen, Annandag Jul: stängt
Fredag 27/12: 11-15
Lördag 28/12: 11-14
Måndag 30/12: 11-15
Nyårsafton & Nyårsdagen: stängt

God Jul och Gott Nytt År önskar Team Fordonshuset!

Våra medarbetare

BERTAN CAMUZ
VD / Ägare

Började i bilbranschen redan som tonåring i slutet på 90-talet. Har jobbat som säljare på stora märken som BMW, Peugeot och Volvo. Grundade Fordonshuset 2009 med visionen om att inte bli störst, utan att ha bäst rykte och fina och långsiktiga relationer med såväl kunder som leverantörer. Är militärt engagerad inom Försvarsmakten, älskar att åka motorcykel och att köra sin Mini Cooper på bana.

METIN AY
Logistikansvarig

Har jobbat på Fordonshuset sedan det grundades 2009. Är ägarens lillebror, älskar hårdrock och har ett bilintresse som nästan är på gränsen till ohälsosamt. Äger en Mini Cooper S som han trimmar livet ur.

CAROLINE REHN
Ekonomi/Administration

Ledningens administratör och tillika ägarens fästmö. Caroline har sålt BMW och MINI tidigare men jobbar sedan några år tillbaka i familjeföretaget. Caroline har ett stort intresse av häst- och ridsport.

RICHARD HAGLUND
Försäljning & inköp

Richard har en mycket lång erfarenhet från såväl bil- som livsmedelsbranschen. Han har drivit både livsmedelsbutik och egen bilfirma. Idag håller han i tåtarna på Fordonshuset och sköter den dagliga driften. Detta är en kille som verkligen kan kundvård! Richard älskar att köra sin fyrhjuling, fiska och dricka öl, dock inte samtidigt.